View RSS Feed

gobbetbmruxzf@gmail.com

Liverpool Drakter

Rate this Entry
Fotballdrakter


velkommen sine internasjonale spillere tilbakeRacing Louisville FC var vert for North Carolina
Liverpool Drakter, Barcelona FC Drakt
racing louisville fc var vert kjøpe fotballdrakter på nett foran kansas city -kampenNational Women's Soccer League andre årlige Challenge Cup nærmer seg ferdigstillelse, med uke fire kamper som ryster i East Division -stillingen. Racing Louisville FC var vert for North Carolina Courage, mens Houston Dash ønsket velkommen sine internasjonale spillere tilbake på veien mot Kansas City. . Her er fire takeaways fra mandagens kamper.
North Carolina Courage holdt tingene interessante i East Division-stillingen med en 3-2-seier over Louisville mandag, og ligger nå på nivå med seks poeng med Gotham FC i øst. Hovedtrener Paul Riley vil trolig forbli bekymret for backlinjens fortsatte kamper da de har sluppet inn flere mål i løpet av de tre siste kampene, men et lyspunkt på begge sider av ballen har vært den brasilianske midtbanespilleren Debinha.
liverpool drakter NWSL -mesterskapets siste MVP i 2019 har fått en bemerkelsesverdig start i 2021, og ga angrepsmuligheter og defensiv dekning for motet. Hennes mål for North Carolina var en fantastisk, men hennes arbeid med ballen i feltet ga nok kaos til å lage et selvmål sent i kampen for å produsere et tredje, vinnende mål for Courage.
Hun skapte tre sjanser til å gå med fem totalt skudd, og ett mål på kvelden. Men arbeidstakten hennes fra ballen og i forsvaret har forhøyet spillet hennes de siste sesongene i NWSL med North Carolina. Den brasilianske internasjonal avsluttet kampen med fire taklinger og null straffespark.
barcelona FC drakt Mange lyspunkter for Kentucky -siden i eliminering, ettersom laget trolig vil fortsette å bygge ut noen sterke individuelle prestasjoner under Challenge Cup. Spiss Ceci Kizer har presentert seg selv som et offensivt midtpunkt for laget etter å ha scoret franchisens første mål i åpningshelgen og tjent et nytt i tapet mot North Carolina mens hun spilte inn en assist for å avslutte spillet hennes.
billiga fotbollströjor Laget søker fremdeles etter sin første Challenge Cup -seier, og har en sjanse til å få den i sin siste turneringskamp mot Gotham FC 2. mai.
Challenge Cup -mesterens tittelforsvar i 2020 endte ganske tidlig i turneringen da Portland Thorns FC låste West -divisjonen med ni poeng på tre seire på rad under konkurransen. Dash slet i de to første kampene med å generere et truende angrep uten at de manglet internasjonale stjerner, men det endret seg raskt med returen foran Kansas City -kampen.


ronaldo drakt
real madrid drakt
Jalkapallo pelipaita Brasilia
ronaldo drakt
billige fodboldtrøjer
psg trøje
portugal trikot langarm
Maillot France
Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo
barcelona trøje
juventus fotbollströja

Updated 11-29-2021 at 10:26 PM by gobbetbmruxzf@gmail.com

Categories
Uncategorized

Comments